Взаимоотношенията ни са вечни!


Като Душа ти си член на своята духовна група в духовния свят. Останалите души са твои духовни приятели, а някои от тях пътуват неотлъчно до теб в твоите безбройни животи на Земята.

Ти също придружаваш някои от тези души по време на техния земен опит, където всички представяте Духа в материята.

Тези приятелски души са с теб много дълго време, може да се каже цяла вечност, по време на земните и неземни проявления, в различни планове на битието, както и в други измерения.

Важно е да знаете, че много от вашите настоящи връзки са от Вечността. Душите играят многообразни роли в различни житейски конфигурации. Например, в отделните животи на Земята, синът ви може да се прероди като ваша майка, баща ви като сестра, съседът да ви стане работодател, служителят - началник и тн.

Взаимовръзките са създадени да спомогнат процесите на излекуване, растеж и еволюция като души по пътя ви през вечността към светлината, които някои наричат Бог.

Законът на Кармата създава причинно-следствен баланс на всички ваши мисли, думи и дела. Законът за Причината и следствието, Законът за Последователността и много други вселенски духовни закони, всички водят до библейската поговорка: Каквото посееш, такова ще пожънеш!.
Обикновено това се случва в рамките на един живот с повече късмет или се пренася в следващите.

Съобщението ни продължава в GuideSpeak.com и в други ченълинги на тема: Какво може да направи любовта сега.

Осъзнатото живеене затова как да се отнасяте към себе си и другите и начинът, по който искате те да се отнасят към вас, ще отразява всяка мисъл, постъпка и действие като огледало в настоящия живот или в следващите въплъщения.

Нищо не се губи във Вечността, кармичните закони са безкрайно търпеливи.
По този начин, изборът е винаги ваш, свободната ви воля да изберете между любовта и страха.

Какво би могла да сътвори Любовта сега?

Какво би направил Страхът?

Не се страхувайте да се разделите с дадена връзка, ако е по любящ и излекуващ начин. Взаимоотношенията са вечни, затова приключването на една връзка е просто отваряне на нов раздел в това вечно приятелство.

Ако успеете да се разделите без нараняване, вие зачитате вечната природа на приятелството. Оценявате, че връзката е постигнала своята цел и вие двамата имате нужда да тръгнете по своя път самостоятелно, в името на взаимното излекуване, растеж и развитие. Така вие показвате своя респект. Истинската любов, която вие Сте, е необходима за пълното излекуване при приключването.

Отнасянето към другия с неуважение и незачитане, като към човек „втора ръка”, не служи нито на вас, нито води към нещо добро. Неспособността за постигане на вътрешен мир ще възпрепятства успешните взаимоотношения и ще ги отрови с омразата, останала във вас в резултат на неуспешно приключили отминали връзки.

Уважавайте с респект и възхищение и не отричайте Любовта към своя партньор по време на приключването. Благодарете за пътешествието, което сте изминали заедно, благословете с мир и вътрешно спокойствие. Тогава и вие самите ще познаете вътрешния мир.

За ваше спокойствие, изберете Любовта в този живот и във Вечността и тогава ще разберете защо определени учители, които са вървели на Земята са говорили за наградите на Небето. Вие може да ги получите, бъдейки Любовта, която Сте, частичка от Бога. Вътрешният мир е осигурен.

Книга за Вътрешен мир

Превод: Мира Андреева | Самосъзнание.com



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments